Google
Web medicallink.se primavi.se vaccination.nu
 PRIMAVI
Mat & dryck
Fråga dietisten
Råd/Reflektioner
Matlexikon
Näringslära
-Livsmedelsgrupper
-Vegetabiliskt
-Kosttillskott
-Superfruits
Hälsa
-Bantning & Vikt
-Risker med mat
-Kosthållning
Svensk forskning
Matlagning
-Kött & grönt recept
-Vegetariska recept
-Ingredienser
Drycker
Träning & idrott
Fråga personliga tränaren
Idrott
Mental träning
Vardagsmotion
Samhälle
Skador
 Föräldrar & barn
Barn
Graviditet
Svensk forskning
Sex & relationer
Hälsa/Sjukdom
Familj/Relationer
Manlig sexualitet
Kvinnlig sexualitet
Homo- & bisexualitet
Transexualitet
Sexuella företeelser
Svensk forskning
Njutning & skönhet
Själ & psyke
Hälsa
Stress
Samhälle
Träning & idrott
Fråga idrottsläkaren
Idrott
Mental träning
Vardagsmotion
Samhälle
Skador
Tandvård
Fråga tandläkaren
 Artikelarkiv

 Mat & Dryck

Friséesallat och Sallatscikoria


Friséesallad Cichorium endivia
En sallatssort som bildar mycket stora, löst knutna huvuden. Bladen är smala, flikiga och krusiga. Frisée har ett lätt rufsigt utseende. Färgen är ljusgrön med gul-gulgröna blad i mitten.
Smaken är lätt bitter vilket gör att den lämpar sig att blanda med andra sallatssorter. Den är också vacker som dekoration.
Importeras under hela året från Italien.

Förvaras kallt, +2-4°, i en plastpåse med någon droppe vatten.

Klicka här för näringsinformation





Sallatscikoria Cichorium intybus
Långa och flikiga blad som påminner om maskrosens. Cikoriabladen är mörkgröna med vita ådror. Smaken är kraftig och riktigt bitter, det gör att den passar bra att blanda med andra, lite mildare sallatssorter eller att använda i en varm sallad.
Importeras från bla Italien.

Förvaras kallt, +2-4°, i en plastpåse med någon droppe vatten.




Bea Andersson   Datum: 08-06-10

Utskriftsformat Tipsa en vän!

Annonser
Kontakta oss
 © Medical Link · All Rights reserved Medical Link 3W AB · Citera oss gärna men ange källan

seo services

traffic realys

garcinia cambogia