Google
Web medicallink.se primavi.se vaccination.nu
 PRIMAVI
Mat & dryck
Fråga dietisten
Råd/Reflektioner
Matlexikon
Näringslära
-Livsmedelsgrupper
-Vegetabiliskt
-Kosttillskott
-Superfruits
Hälsa
-Bantning & Vikt
-Risker med mat
-Kosthållning
Svensk forskning
Matlagning
-Kött & grönt recept
-Vegetariska recept
-Ingredienser
Drycker
- Alkoholens historia
- Äppelcidervinäger
- Brännvin
- Cabernet Sauvignon
- Champagne
- Chardonnay
- Hälsodrinkar
- Kaffe
- Shiraz
- Vatten på flaska
- Vin, vindruvor
Träning & idrott
Fråga personliga tränaren
Idrott
Mental träning
Vardagsmotion
Samhälle
Skador
 Föräldrar & barn
Barn
Graviditet
Svensk forskning
Sex & relationer
Hälsa/Sjukdom
Familj/Relationer
Manlig sexualitet
Kvinnlig sexualitet
Homo- & bisexualitet
Transexualitet
Sexuella företeelser
Svensk forskning
Njutning & skönhet
Själ & psyke
Hälsa
Stress
Samhälle
Träning & idrott
Fråga idrottsläkaren
Idrott
Mental träning
Vardagsmotion
Samhälle
Skador
Tandvård
Fråga tandläkaren
 Artikelarkiv

 Mat & Dryck » Drycker






En del hälsobudskap fastnar lättare än andra. Att några glas rött vin till maten stärker inte bara humöret utan också blodkärlen vet säkert de flesta vid det här laget. Bakom den hälsostatus som det röda vinet har fått ligger mängder av forskning.
Det började med "den franska paradoxen". Trots mängder av fet mat, flitigt rökande och mindre flitigt motionerande så drabbades invånarna i sydfrankrike i förvånansvärd liten utsträckning av hjärt-kärlsjukdomar. Teorierna stämde inte - varför? Ganska snabbt kom man fram till att det kunde vara det rikliga intaget av grönsaker, vitlök och olivolja samt, inte minst, det röda vinet. Sen var det bara som att trycka på en knapp och sätta igång forskningen runt vinets alla beståndsdelar.
Läs mer...
Annonser
Kontakta oss
 © Medical Link · All Rights reserved Medical Link 3W AB · Citera oss gärna men ange källan

seo services

garcinia cambogia reviews

bad credit loans