Google
Web medicallink.se primavi.se vaccination.nu
 PRIMAVI
Mat & dryck
Fråga dietisten
Råd/Reflektioner
Matlexikon
Näringslära
-Livsmedelsgrupper
-Vegetabiliskt
-Kosttillskott
-Superfruits
Hälsa
-Bantning & Vikt
-Risker med mat
-Kosthållning
Svensk forskning
Matlagning
-Kött & grönt recept
-Vegetariska recept
- Bouillabaise
- Gratäng senapssås
- Grönkålsoppa
- Grönsaksbiff
- Gryta Tallmogården
- Kinesiska grönsaker
- Kinesiska gryta
- Lasagne
- Linsgryta
- Linsoppa
- Makaronipudding
- Morotsburgare
- Morotssoppa
- Pasta broccoli
- Pizza Fullkorn
- Pizza Tallmogården
- Potatis: Gratinerad
- Risring allerleisallad
- Saffranspasta
- Sallad
- Vegetariskt buffé
- Wokade grönsaker
- Yoghurtsoppa
-Ingredienser
Drycker
Träning & idrott
Fråga personliga tränaren
Idrott
Mental träning
Vardagsmotion
Samhälle
Skador
 Föräldrar & barn
Barn
Graviditet
Svensk forskning
Sex & relationer
Hälsa/Sjukdom
Familj/Relationer
Manlig sexualitet
Kvinnlig sexualitet
Homo- & bisexualitet
Transexualitet
Sexuella företeelser
Svensk forskning
Njutning & skönhet
Själ & psyke
Hälsa
Stress
Samhälle
Träning & idrott
Fråga idrottsläkaren
Idrott
Mental träning
Vardagsmotion
Samhälle
Skador
Tandvård
Fråga tandläkaren
 Artikelarkiv

 Mat & Dryck » Vegetariska recept

Makaronipudding
Vegetariska recept - Varmrätter: Makaronipudding med morot och majs

Tillagningstid 30-40 min
ugnstemperatur 200 grader
2 portioner

Ingredienser:
2-3dl makaroner
1 stor eller två mindre morötter
cirka 1 - 2 dl fryst majs eller en liten burk
riven ost efter smak

Äggstanning:
2 ägg
2 dl mjölk
salt och peppar

Gör så här:
Sätt på ugnen. Koka makaronerna efter anvisning-
arna på förpackningen. Bred ut makaronerna på ett ugnssäkert fat. Riv morötterna grovt och fördela majsen jämnt över. Vispa ihop äggstanningen och häll över. Sist strör du över osten, också in i ugnen 20-30 minuter, tills puddingen stadgat sig och fått vacker färg.


-  

Utskriftsformat Tipsa en vän!

Annonser
Kontakta oss
 © Medical Link · All Rights reserved Medical Link 3W AB · Citera oss gärna men ange källan