Google
Web medicallink.se primavi.se vaccination.nu
 PRIMAVI
Mat & dryck
Fråga dietisten
Råd/Reflektioner
Matlexikon
Näringslära
-Livsmedelsgrupper
-Vegetabiliskt
-Kosttillskott
-Superfruits
Hälsa
-Bantning & Vikt
-Risker med mat
-Kosthållning
Svensk forskning
Matlagning
-Kött & grönt recept
-Vegetariska recept
- Bouillabaise
- Gratäng senapssås
- Grönkålsoppa
- Grönsaksbiff
- Gryta Tallmogården
- Kinesiska grönsaker
- Kinesiska gryta
- Lasagne
- Linsgryta
- Linsoppa
- Makaronipudding
- Morotsburgare
- Morotssoppa
- Pasta broccoli
- Pizza Fullkorn
- Pizza Tallmogården
- Potatis: Gratinerad
- Risring allerleisallad
- Saffranspasta
- Sallad
- Vegetariskt buffé
- Wokade grönsaker
- Yoghurtsoppa
-Ingredienser
Drycker
Träning & idrott
Fråga personliga tränaren
Idrott
Mental träning
Vardagsmotion
Samhälle
Skador
 Föräldrar & barn
Barn
Graviditet
Svensk forskning
Sex & relationer
Hälsa/Sjukdom
Familj/Relationer
Manlig sexualitet
Kvinnlig sexualitet
Homo- & bisexualitet
Transexualitet
Sexuella företeelser
Svensk forskning
Njutning & skönhet
Själ & psyke
Hälsa
Stress
Samhälle
Träning & idrott
Fråga idrottsläkaren
Idrott
Mental träning
Vardagsmotion
Samhälle
Skador
Tandvård
Fråga tandläkaren
 Artikelarkiv

 Mat & Dryck » Vegetariska recept

Gryta Tallmogården
Vegetariska recept - Varmrätter: Tallmogårdens skogsgryta

Ingredienser:
1 gul lök
22 g champinjoner
2 dl buljong
1 burk tomatpuré
4 tomater
1/2 dl grädde + 1 dl mjölk
2 msk smör
krossade enbär, tamari, cayennepeppar
vetemjöl
messmör

Gör så här.

Hacka löken och fräs den i buljong. Tillsätt svampen och låt den fräsa med. Pudra över lite vetemjöl och späd den med buljong. Tillsätt tomatpuré och låt allt koka ca 10 min. Skålla under tiden tomaterna, skär dem i bitar och lägg dem i grytan. Häll på grädden och mjölken. Smaka av med messmör, krossade enbär och några droppar tamari samt en aning cayennepeppar.

(Källa: Tallmogården)


-  

Utskriftsformat Tipsa en vän!

Annonser
Kontakta oss
 © Medical Link · All Rights reserved Medical Link 3W AB · Citera oss gärna men ange källan